Produk Habbatus Sauda'

0

Category :


assalamualaikum

ini adalah antara produk-produk yang kami jual untuk anda


Minuman Habbatus Sauda 'O'

mengandungi bijirin hitam terpilih dan di adun dengan teliti.
minuman kesihatan ini boleh menambahkan kecergasan mental dan fizikal.

Harga: WM RM18.00
EM RM 21.00


As Sauda Soft Gel

Habbatus Sauda merupakan sejenis antibiotik semulajadi yang amat berkesan dalam jangka masa yang singkat tanpa mendatangkan sebarang kesan sampingan. Maka dengan izin Allah S.W.T adalah amat sesuai untuk mengubati batuk yang kronik, batuk kokol selsema yang sudah lama, resdung, lelah atau sesak nafas, terutama pada bronchial ashtma dan Cardiac Ashtma, sakit jantung, darah gemuruh,darah tinggi,luka-luka di hati (Cirrhosis of Liver), batu hempedu, batu karang, sakit buah pinggang, gout, kencing manis, luka-luka dalam mulut, sakit tengkuk, tonsilitis, gusi berdarah, mulut berbau, pedih di hulu hati, gastrik, luka-luka dalam perut (ulser), kurang penghadaman dan lain-lainnya.

Harga: WM RM 22.00
EM RM 25.00



Habbatus Sauda Drink

Minuman berkhasiat Habbatus Sauda Seribu Dinar telah diadun dengan teliti dengan menggunakan bijirin HS yang bermutu dan terpilih (Syria). Ia disalai dan dan dicampurkan dengan madu lebah asli dan gula. Kaedahnya sama seperti kaedah pemprosesan kopi. Tetapi yang istimewanya, minuman ini tidak menggunakan walaupun sebiji kopi untuk memastikan ianya minuman kesihatan yang berkhasiat dan bertenaga. Boleh diminum oleh berbagai peringkat usia. Minuman ini lebih enak lagi apabila dicampur dengan susu ataupun creamer. Cubalah...anda pasti merasai perbezaannya.

Kebaikan :

- Melancarkan pengaliran darah
- Darah Tinggi
- Melawaskan pembuangan air besar
- Kencing Manis
- Membantu mengeluarkan angin
- Wanita ketika Haid
- Masaalah batu karang
- Menambah susu ibu
- Gout
- Ashma/Lelah /Stress
- Buasir (minum,sapu minyak)

Harga: WM RM12.00
EM RM 15.00




Madu Herba Habbatus Sauda

Madu Herba Habbatus Sauda Seribu Dinar ialah madu tulin yang mengandungi bijirin terpilih HS yang digoreng dengan Minyak Zaitun dan Garam Bukit. Goncang sebelum digunakan. Terbukti berkhasiat sejak zaman berzaman. Jadikan Madu Herba amalan istiqamah.

Harga: WM RM15.00
EM RM 20.00




Virgin Black Seed Oil(Minyak Habbatus Sauda)

Seribu Dinar Trading ialah pengimport Habbatus Sauda mentah dan pengilang Minyak Habbatus Sauda Asli (Cold Pressed). Perahannya dimendapkan selama 2 minggu untuk mendapatkan minyak yang bersih dan suci. Selepas 2 minggu lapisan yang pertama berwarna kuning kehijauan, lapisan kedua kuning keemasan dan lapisan ketiga kehitaman. Kami menerima tempahan dari pelbagai usahawan IKS dan Multi Lavel. Pastikan anda mendapatkan Perahan Minyak Habbatus Sauda yang asli untuk kesan yang ajaib dan menakjubkan!!.

Pati Minyak Habbatus Sauda Asli 100%
Virgin Black Seed Oil (Tanpa Pengawet dan Campuran )

Perahan Pertama Yang Asli (Cold Pressed)Perahan Di Malaysia 100% Jaminan Keasliannya Pemborong Dikehendaki

Harga: WM RM 25.00
EM RM 27.00




Sabun Habbatus Sauda

Halal, Tiada Bahan Berasaskan Haiwan, Di Buat Daripada Pati Minyak
Habbatus Sauda Dan Minyak Sayuran.
Ratu Cleopatra dan Nefertini-wanita tercantik zaman purba-menggunakan Habbatus Sauda untuk mencantikkan kulit mereka.ianya bersih suci dan halal..

Harga: WM RM 6.90
EM RM 7.90





Kopi Pra Campuran Sawda

Hanya untuk di minum dan baik untuk tenaga batin.

Harga: WM RM 20.00
EM RM 25.00





***harga yang dipaparkan tidak termasuk harga penghantaran secara pos***






wasalam.
Related Posts with Thumbnails